КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > О нама


О нама


未命名_副本.jpg


ОД 2006. ГОДИНЕ

КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД. налази се у граду Кингдао који је важан привредни град и град у Кини. Ми смо професионални извозник специјализован за снабдевање резервних делова за камионе у Кини, сви наши стратешки партнери су познати, поуздани и престижни произвођачи, брендови: ФАВ (ЈИЕФАНГ), ХОВО (СИНОТРУК, ЦНХТЦ), СХАЦМАН, ФОТОН. Са погодним транспортним приступом и позитивна економска политика нам омогућава да брзо испоручујемо.

2.jpg

Ми бринемо о забринутости клијената, јак смо у пружању помоћи и сарадњи са трговцима камиона, грађевинским компанијама, транспортним логистичким компанијама и компанијама за изградњу путева и мостова, јер не морате провести много времена и напора на проналажењу бројеви делова, то можемо учинити за вас са ВИН бројевима ваше опреме, ми то радимо и смањимо могућност погрешне испоруке делова. И због хитних потреба, наша супериорна логистика може бити сигурна да ћете у већини случајева добити делове за 3-4 дана.

Такође организујемо резервне делове и компоненте за Еуропеан Труцкс, развијамо нове производе за европско тржиште према узорцима и цртежима.


◆ ПРОИЗВОДИМО СВОЈСТВО НА МАШИНЕ РАДА НА ЗЕМЉИ.

Захваљујући нашим висококвалитетним производима и изванредним корисничким услугама, стекли смо глобалну продајну мрежу која је стигла до Европе, Африке и земаља Јужне Америке. Ако сте заинтересовани за било који од наших производа или желите да разговарате о властитом налогу, слободно се осјећате да нас контактирате. Радујемо се дугорочној сарадњи са привлачним купцима и успјешним пословним односима са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.