КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ прикључна шипка

ФАВ ПОВЕЗИВАЊЕ ОПРЕМЕ ОПРЕМЕ КРАЈА ФАВ ПОВЕЗИВАЊЕ РОД БУСХИНГ се користи за механичке делове за постизање заптивања, заштите од хабања и других потпорних делова, односи се на улогу прстенастог прстена. У пољу примене вентила, поклопац се налази унутар поклопца вентила, обично се користи ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ПОВЕЗИВАЊЕ ОПРЕМЕ ОПРЕМЕ КОЛЕСА

ФАВ ЦОННЕЦТИНГ РОД БУСХИНГ се користи за механичке делове за постизање бртвљења, заштиту од хабања и других потпорних делова, односи се на улогу прстенастог прстена. У пољу примене вентила, поклопац се налази унутар поклопца вентила, обично користећи политетрафлуороетилен или графит и друге материјале отпорне на корозију за циљеве заптивања.

У покретним деловима, хабање делова изазива дуготрајно трење. Када се размак између осовине и рупа у одређеној мери носи, дијелови морају бити замијењени. Дакле, дизајнер бира доњу тврдоћу и материјале отпоран на хабање као ФАВ ЦОННЕЦТИНГ РОД БУСХИНГ када је дизајн дизајниран, што може смањити хабање вратила и седишта, када је испуштена чаура или чаура. До одређеног степена замене то може смањити трошкове промене вратила или сједишта, уопште говорећи, чаура и сједиште користе интерференцију и са осовином са размаком, јер без обзира како или не како би се избјегло хабање, може само продужити животни вијек, а делови вратила су релативно једноставни за обраду; постоји нови дизајн. Особљу плана се не свиђа овај дизајн, мислим да је ово повећање трошкова у производњи, али након периода коришћења, одржавање и даље треба модификовати према овој методи, али је трансформација лако изазвати прецизност опреме да би се смањио, разлог је веома једноставан, две обраде не могу гарантовати положај срца у рупици седишта, рукав осовине је у једном. На местима с нижом брзином ротације, већим радијалним оптерећењем и већим клиренсом (као што је конвексна осовина) користе се замењиви котрљајући лежај (рукавица вратила је такође клизни лежај). Материјал захтева ниску тврдоћу и отпорност на хабање. Унутрашња рупа у рукаву може се брусити и ојачати како би се постигла висока координацијска прецизност. Унутрашњи зид мора имати резервоар за нафту и ручицу вратила. Подмазивање је веома важно, уколико се ускоро уклања суво брушење, вратило и вратило. Овде се препоручује зид рупа за бријање. На тај начин се могу оставити многе мале јаме и изабрани су муљни чаура и вратило за избор различитих врста у складу са различитим условима рада. Главни услови су: притисак, брзина, брзина притиска, стање подмазивања и оптерећење.


ФАВ ПОВЕЗИВАЊЕ ПНЕУМАТИЧКЕ СЛИКЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ЦОННЕЦТИНГ РОД БУСХИНГ

1004024-81Д

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ прикључна шипка, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga