КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ХЕАД

ФАВ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ХЕАД

ФАВ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ХЕАД је компликован део у облику кутије. Машина је обрађена са рупама за довод и издувни вентил, рупама одвода вентила, рупама за монтажу свећица (бензински мотор) или рупама за монтажу ињектора.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ОПИС ОПРЕМЕ ЗА ЦИЛИНДЕР ФАВ ЕНГИНЕ :

ФАВ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ХЕАД је компликован део у облику кутије. Машина је обрађена са рупама за довод и издувни вентил, рупама одвода вентила, рупама за монтажу свећица (бензински мотор) или рупама за монтажу ињектора. У глави цилиндра налази се и део водене јакне, улазног и издувног порта и коморе за сагоревање или коморе за сагоревање. Ако је брегасто вратило монтирано на глави цилиндра, глава цилиндра је такође обрађена рупицом или кугличним лежајем и његовим пролазом за подмазивање.

Улога ФАВ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ХЕАД је заптивање плина и клипа заједно како би се формирао простор сагоревања и носи улогу високе температуре и гаса високог притиска. Радни услови главе цилиндра су:

(1) ФАВ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ХЕАД је подложан високој температури и високом притиску гаса, уз велике преоптерећење вијака, што доводи до великог механичког напрезања.

(2) Структура ФАВ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ХЕАД је комплексна, а поље за температуру је озбиљно неравномјерно, што доводи до високог термичког напрезања, што може довести до пукотина и укупне деформације главе цилиндра.

Због тога су захтеви за дизајн ФАВ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ХЕАД

(1) довољна чврстоћа и чврстоћа, мале деформације, обезбеђују заптивање.

(2) разумно уредити комору за сагоревање, вентил и пролаз ваздуха како би се осигурало рад мотора.

(3) процес је добар, поље температуре је што је могуће равномерније, топлотни притисак се смањује и избјегава се феномен врућег пукотина.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: глава цилиндра главе мотора, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga