КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

FAW EXHAUST MUFFLER

FAW EXHAUST MUFFLER

FAW EXHAUST MUFFLER OPIS: Izduvni prigušivač sadrži šufer za muffler, unutrašnju školjku, unutrašnju i spoljnu odbojnicu, ulazne i izlazne cevi itd. Šupljina je izrađena od dvoslojne čelične ploče, sa međuslojevima između njih. Unutrašnja školjka je valovita i formira izlazni izlaz sa ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FAW EXHAUST MUFFLER OPIS:

Izduvni prigušivač uključuje šufer za muffler, unutrašnju školjku, unutrašnju i spoljnu glavu, ulazne i izlazne cijevi, itd. Šupljina je izrađena od dvoslojne čelične ploče, sa međuslojevima između njih. Unutrašnja školjka je valovita i formira izlazni izlaz sa unutrašnjim zidom školjke. Ova struktura doprinosi slabljenju zvučnog pritiska i difuziji zvučnih talasa, što može poboljšati efekat eliminacije buke. Ponekad standard buke izduvnih gasova u automobilu ne može da se postigne samo pomoću prigušivača, tako da je neophodno instalirati resonator sličan malom prigušivaču u izduvnom sistemu. Serija rezonatora i prigušivača može dalje smanjiti nivo buke. Priručnik se nalazi između katalizatora i izduvne cevi i blizu centra vozila.

Dobrodošli u našu kompaniju Made In China: https://howo-truck-parts.en.made-in-china.com/ da biste videli više rezervnih dijelova kamiona.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: fuzni izduvni prigušivač, Kina, dobavljači, proizvođači, FAW
Istraga