КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ ОИЛ ПУМПА

ФАВ ОИЛ ПУМПА

ФАВ ОИЛ ПУМП се углавном користи у аутомобилском дизел мотору. Састав ФАВ ОИЛ ПУМП обично се састоји од пумпе за убризгавање горива, регулатора и других компоненти уграђених заједно.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ОИЛ ПУМПА ОПИС:

ФАВ ОИЛ ПУМП се углавном користи у аутомобилском дизел мотору. Састав ФАВ ОИЛ ПУМП обично се састоји од пумпе за убризгавање горива, регулатора и других компоненти уграђених заједно. Регулатор брзине је компонента која обезбеђује ниску брзину рада дизел мотора и ограничава максималну брзину и обезбеђује одређену везу између запремине и брзине убризгавања. Пумпа за убризгавање горива је најважнији део дизел мотора и сматра се срчаном компонентом дизел мотора.

Кључни део ФАВ ОИЛ ПУМПА је клип. Ако се уобичајени шприц у болници користи као аналогија, покретни утикач се назива клипом, а бурела се назива клип клипа. Померање горе и доље једном, ово је основни начин кретања клипа пумпе за убризгавање горива.

Клип клипа и клипа су врло прецизно одговарајући дијелови. На телу клипа постоји нагибни жљеб. На поклопцу клипа налази се мала рупа која се зове усисни порт. Усисни прикључак је пун дизел горива. Када нагнути жљеб клипа окрене с усисним прикључком, дизел уље улази у клип клипа. Када је клип крунисан од стране брегастог вратила до одређене висине, нагнути жљеб клипа се повлачи из усисног порта, а усисни порт је затворен тако да дизел уље не може удисати. Не може се притиснути, клип се наставља да се подигне када притисак на дизел гориво, притисак у дизел гориву у одређеној мери отвара једносмерни вентил који се закачи у млазницу, а затим и из млазнице у комору за сагоревање цилиндара. Сваки пут кад клип испушта одређену количину дизел горива, само део убризгавања у цилиндар, остатак повратне рупе се исушује, а употреба повећања или смањења количине повратка за подешавање убризгавања горива.

Када се клип подиже до "горње тачке" и помера се надоле, жљеб за нагиб клипа поново се испразни за усисни прикључак, а дизелско уље се увлачи у рукав клипа, поново понављајући горе наведено дејство. Ин-лине пумпа за убризгавање свака група клипног система који одговара цилиндру, четири цилиндра имају четири групе система клипа, тако да је запремина релативно велика, више се користи у средњим возилима. На пример, дизел мотори у аутобусима и великим камионима обично користе праве пумпе за убризгавање.

 

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.

证书.jpg证书1.jpg证书2.jpgHot Tags: пумпа за уље, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga