КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк А / Ц компресор

ФАВ ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССО ОПИС: ФАВ ТРУЦК А / Ц ЦОМПРЕССОР је срце система за климатизацију и хлађење аутомобила аутомобила, и игра улогу компримовања и преноса парене расхладне течности. Компресор је подељен у две врсте: непроменљиво помицање и варијабилно померање ....

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССО ОПИС:

ФАВ ТРУЦК А / Ц ЦОМПРЕССОР је срце система за климатизацију аутомобила и расхладног система, и игра улогу компримовања и преноса парене расхладне течности. Компресор је подељен на два типа: непроменљиво померање и варијабилно померање. Према различитим принципима рада, компресори клима уређаја могу се поделити на компресоре са фиксним помацима и компресоре са променљивим помацима.

Запремина издувног система ФАВ ТРУЦК А / Ц ЦОМПРЕССОР константног помицања пропорционална је брзини мотора. Не може аутоматски мењати излазну снагу у складу са захтевима хлађења, и има велики утицај на потрошњу горива мотора. Његова контрола генерално пролази сигнал температуре излаза ваздуха сакупљањем испаривача. Када температура достигне подешену температуру, електромагнетна склопка компресора се отпушта и компресор престане да ради. Када се температура повећа, електромагнетна спојница се комбинује и компресор почиње да ради. Компресор фиксног помака такође се контролише притиском система за климатизацију. Када је притисак у цевоводу превисок, компресор престане да ради.

Фреквентни померај ФАВ ТРУЦК А / Ц ЦОМПРЕССОР може аутоматски подесити излазну снагу у складу са подешеном температуром. Систем за контролу клима уређаја не прикупља температурни сигнал излаза из испаривача, али аутоматски подешава температуру излаза ваздуха према сигналу промјене притиска у цевоводу за климатизацију ради контроле компресије компресора. У целом процесу хлађења, компресор увек ради, а подешавање интензитета расхладне енергије зависи у потпуности од вентила за регулацију притиска који је уграђен унутар компресора. Када је притисак краја високог притиска клима уређаја превисок, регулатор притиска смањује ход клипа у компресору како би смањио однос компресије, што ће смањити интензитет хладјења. Када се притисак крајњег притиска у одређеној мери смањује, када притисак ниског притиска у одређеној мери расте, регулатор притиска повећава ход клипа ради побољшања интензитета расхлађивања.


ФАВ ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССО СЛИКА:

image001.jpgimage005.jpgimage003.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК АЦ ЦОМПРЕССО

Р8103020Ц36Д

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион компресор, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga