КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Аир Цомпрессор

ФАВ ТРУЦК АИР ЦОМПРЕССОР ОПИС: ФАВ ТРУЦК АИР ЦОМПРЕССОР је уређај за компресију гаса. ФАВ ТРУЦК АИР ЦОМПРЕССОР је да обезбеди снагу извора гаса, основну опрему пнеуматског система, главно тијело механичког и електричног извора. То је уређај који ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК АИР ЦОМПРЕССОР ОПИС:

ФАВ ТРУЦК АИР ЦОМПРЕССОР је уређај за компресију гаса.

ФАВ ТРУЦК АИР ЦОМПРЕССОР је да обезбеди снагу извора гаса, основну опрему пнеуматског система, главно тијело механичког и електричног извора. То је уређај који претвара механичку енергију оригиналног (обично моторног или дизел мотора) у енергију притиска гаса, и представља генератор притиска компримованог ваздуха.

Мотор директно управља ФАВ АИР ЦОМПРЕССОР за окретање радилице и погон везног шипца да изазове узвраћање клипа клипом, што доводи до промене волумена цилиндра. Због промене притиска унутар цилиндра, ваздух пролази кроз ваздушни филтер (пригушивач) кроз улазни вентил како би ушао у цилиндар. У компресионом ходу, компримовани ваздух пролази кроз функцију издувног вентила, јер се запремина цилиндра смањује кроз издувну цев и једносмерни вентил (контролни вентил) у резервоар за складиштење гаса, када издувни притисак достигне називни притисак од 0,7МПа. Аутоматско искључивање се врши помоћу прекидача притиска. Када притисак резервоара за гас пада на 0,5-0-0,6МПа, прекидач притиска аутоматски се повезује и покреће.


ФАВ АИР ЦОМПРЕССОР ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК АИР ЦОМПРЕССОР

3509010-АКЗЛА9

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК

ФАВ ТРУЦК АИР ЦОМПРЕССОР

3509010-051-2010к

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион ваздушни компресор, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga