КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Беаринг Род Беаринг

ФАВ ТРУЦК ЦОННЕЦТИНГ РОД ОПРЕМА ОПИС: ФАВ ТРУЦК ЦОННЕЦТИНГ РОД БЕАРИНГ се састоји од горњих плочица прикључне шипке и доњег плочица прикључног шипка који су постављени на прикључном дијелу спојне шипке и радилице и играју улогу отпорности на хабање, подршка и ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ЦОННЕЦТИНГ РОД ОПРЕМА ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ЦОННЕЦТИНГ РОД БЕАРИНГ се састоји од горње плочице за повезивање шипке и доње плочице прикључног шипка, који су постављени на прикључном дијелу спојне шипке и радилице и играју улогу отпорности на хабање, прикључак, подршку и мењач.

Ударни жлеб је распоређен дуж унутрашњег кружног цилиндра ФАВ ТРУЦКИНГ ЦОННЕЦТИНГ РОД који носи горњу плочицу, а средишњи угао уљног жлеба је 80 ~ 120 степени, а отвор за уље постављен је на зид прикључног шипка уљног жлеба . Постављањем резервоара за нафту са разумном дужином лука на прикључној шипки, уље се може снабдевати клипом у најприкладнијом времену и времену током радног процеса мотора, што осигурава добро хлађење клипа и избјегава оштећења од хабања цилиндра. Истовремено, разумна дужина лука на резервоару обезбеђује најбоље снабдевање са нафтом. Може осигурати поуздано хлађење и избјећи негативне ефекте отпада моторног уља и прекомјерно уље на рад мотора.


ФАВ ТРУЦК ЦОННЕЦТИНГ РОД БЕАРИНГ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ЦОННЕЦТИНГ РОД

БЕАРИНГФ4700000-ПЈЛВ 470-1

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион шипка лежај, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga