КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Енгине Цранксхафт

ОПИС ПРОИЗВОДА МОТОРА: ФАВ ЕНГИНЕ ЦРАНКСХАФТ је најважнији део мотора. Он наслиједава силу са прикључног шипка и претвара га у обртни моменат, који излази кроз радилицу и погони други прибор на мотору. Радилица је подложна ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ДЕСЦРИПТИОН:

ФАВ ЕНГИНЕ ЦРАНКСХАФТ је најважнији део мотора. Он наслиједава силу са прикључног шипка и претвара га у обртни моменат, који излази кроз радилицу и погони други прибор на мотору. Радилица је подвргнута центрифугалној снази масе ротације, инертне силе инерције и инерцијалне силе циклуса, а радилицу на издувну оптерећење. Према томе, радилици треба довољно чврстоће и крутост. Површина дневника мора да буде отпорна на хабање, равномерна и уравнотежена.

Да би се смањила маса ФАВ ЕНГИНЕ ЦРАНКСХАФТ и центрифугална сила која се ствара током кретања, дневник чађи радила је често празан. Отвор за уље је постављен на површини сваког дневника тако да се уље може увести или привући да подмазује површину дневника. Да би се смањила концентрација напона, веза измедју вратног вретена, ручице и ручице ручице повезана је прелазним луком.

Балансна тежина ФАВ ЕНГИНЕ ЦРАНКСХАФТ (такође названа противтежа) се користи за уравнотежење центрифугалне силе ротације и њеног обртног момента, а понекад и балансира уздужну инерцијалну силу и обртни момент. Када су сила и тренутак саморазлиферни, баланс се може користити за смањење оптерећења главног лежаја. Број, величина и локација противтеже морају се узимати у обзир број цилиндара, распоред цилиндара и облик кољенастог вратила. Балансна тежина се обично комбинује са ливењем или ковањем коленастог вратила. Балансна тежина тешког дизелског мотора се прави одвојено од коленастог вратила, а затим се повезује вијцима.


ФАВ ЕНГИНЕ ЦРАНКСХАФТ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ЕНГИНЕ ЦРАНКСХАФТ

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион крански мотор, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga