КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Енгине Цилиндер Линер

ФАВДЕ МОТОР ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР ОПИС: ФАВДЕ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР је уграђен у тело цилиндра кућишта цилиндра, а комбинује се са клипом и главом цилиндара како би се формирала комора за сагоревање. ФАВДЕ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР је подељен у две категорије: рукав сувог цилиндра и влажни ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВДЕ МОТОР ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР ОПИС:

ФАВДЕ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР је уграђен у тело цилиндра кућишта цилиндра, а комбинује се са клипом и главом цилиндара како би се формирала комора за сагоревање.

ФАВДЕ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР је подељен у две категорије: рукав сувог цилиндра и мокро цилиндрични рукав. Цевоводни рукав на леђима који се не дотиче расхладне воде се назива сухом цилиндричном облогом, а облога цилиндра на леђима и контакт са расхладном водом је мокро цилиндрично постоље. Цилиндар линер је танак у дебљини, једноставан у структури и једноставан за обраду. Влажни цилиндар директно се спаја са расхладном водом, тако да је корисно за хлађење мотора, а користи се за малу освјетљавање мотора.

Стандард за производњу и изведбу мокре цијеви ФАВДЕ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР је ГБ / Т1150-2010, а овај стандард је погодан за цијевни цилиндар мокрог челика челика мотора са унутрашњим сагоревањем клипњача са пречником цилиндричног цијеви мање од или једнаким 200мм .

Национални стандард сувог ФАВДЕ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР линера је и даље ЈБ / НК 56,1 ~ 56,3-87, а облога сувог цилиндра опште намене је 4мм.


ФАВДЕ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВДЕ ЕНГИНЕ ЦИЛИНДЕР ЛИНЕР

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камионски цилиндар, крански камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga