КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Грејач мотора

ОПИС ОПРЕМЕ ГОРИВА МОТОРА СА ВАЗДУХОМ: ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ ХЕАТЕР се углавном користи за предгријавање мотора у зимском периоду, грејање кабине пријемног возила или загревање аутобуса. Главни мотор ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ ХЕАТЕР погони пумпу уља клипа, вентилатор који подржава сагоревање и ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ОПИС ГРИЈАЊА ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ:

ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ ХЕАТЕР се углавном користи за предгријавање мотора у зимском периоду, грејање кабине пријемног возила или загревање аутобуса.

Главни мотор ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ ХЕАТЕР погони пумпу уља клипа, вентилатор који подржава сагоревање и атомизер за ротирање. Уљна пумпа шаље гориво у атомизер кроз нафтовод. Средство за распршивање помешало је гориво са ваздухом у главној комори за сагоревање након атомизације горива, и запаљено врућим електричним грејним чепом. Након што се комора за сагоревање у потпуности спаљује, ваздух се поново укључује кроз унутрашњи зид водене јакне и горе поменути хладњак, топлота преноси воду у воду. Медијум у интерласти - хладњак. Након загревања, медијум циркулише у цијелом систему цевовода под дејством пумпе за циркулациону воду (или топлотну конвекцију), како би се постигла сврха загревања. Издувни гас из грејалице се испушта из издувне цеви.


ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ ХЕАТЕР СЛИКА:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ ХЕАТЕР

3750010А81Д-3

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камионски грејач мотора, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga