КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Енгине

ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ ОПИС: ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ је суштински део мотора, тако да је уобичајено користити мотор да се односи на мотор. Главна компонента мотора је цилиндар, а то је и извор енергије целог возила. Главни део ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ је цилиндар, ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ је суштински део мотора, тако да је уобичајено користити мотор да се односи на мотор. Главна компонента мотора је цилиндар, а то је и извор енергије целог возила.

Главни део ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ је цилиндар, цилиндар укључује тело цилиндра, улазни прикључак, отвор за уље за испоруку, вентил за отворе, клип и свјећицу (бензински мотор).

Цилиндар се потпуно мијеша у цилиндру убризгавањем плина и гаса преко улазне и уљне рупе. Када свјећица запали смешу, смеша експлодира насилно, гурајући клип надоле и стварајући снагу. Истовремено, велики притисак експлозивног гаса истискује излазе једносмерних вентила и испушта издувне гасове. Након тога, резидуални гас у цилиндру постаје хладнији и притисак ваздуха се смањује. Притисак атмосфере изван цилиндра подиже клип горе према горе и припрема се за следећу експлозију. То је једноставан принцип.


ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ СЛИКА:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ЕНГИНЕ

ЦА6ДМ2

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камионски мотор, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga