КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ издувни вентил

ФАВ ОПИС ИЗЛОЖЕНОГ ВЕНТИЛА: Функција ФАВ ЕКСХАУСТ ВАЛВЕ је да уђе ваздух у мотор и испразни издувни гас након сагоревања. Из структуре мотора подељен је на улазни вентил и издувни вентил (издувни вентил). Уходни вентил делује како би сисао ваздух у мотор ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ИЗЛАЗНИ ВЕНТИЛ ОПИС:

Функција ФАВ ЕКСХАУСТ ВАЛВЕ је да уђе ваздух у мотор и испразни издувни гас након сагоревања. Из структуре мотора подељен је на улазни вентил и издувни вентил (издувни вентил). Уходни вентил делује како би сисао ваздух у мотор и мешао са горивом. Издувни вентил се користи за испуштање и расипање спаљених издувних гасова.

ФАВ ЕКСХАУСТ ВАЛВЕ састоји се од главе и шипке вентила. Температура главе вентила је веома висока (улазни вентил 570 ~ 670К, издувна врата 1050 ~ 1200К), а такође носи притисак гаса, силе опруге вентила и инерцијалне силе компоненте преноса, његово подмазивање, услови хлађења су слаби, вентил мора имати одређена чврстоћа, крутост, отпорност на топлоту и отпорност на хабање. Алуминијски челик (хромирани челик и никловани хром) често се користе за усисне вентиле, а за издувне вентиле се користе легуре отпорне на топлоту. Понекад како би се уштедела легура отпорна на топлоту, издувна глава је израђена од легуре отпорне на топлоту, а штап је израђен од хромираног челика и затим заварен заједно.


ФАВ ЕКСХАУСТ ВАЛВЕ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ЕКСХАУСТ ВАЛВЕ

1007016-013-0000Ц

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ издувни вентил камиона, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga