КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Фан Цлутцх

ОПИС ФАВ ФАН ЦЛУТЦХ: ФАВ ФАН ЦЛУТЦХ, користећи силиконско уље као средство, користи силу сијаличног сила за преношење обртног момента. Током вожње, топлотно стање мотора такође се мења због промене услова околине и услова рада. Стога...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ФАН ЦЛУТЦХ ДЕСЦРИПТИОН:

ФАВ ФАН ЦЛУТЦХ, користећи силиконско уље као средство, користи силуонски уље за смањивање притиска за пренос обртног момента.

Током вожње, топлотно стање мотора такође се мења због промене услова околине и услова рада. Према томе, јачина хлађења мотора мора бити подешена ФАВ ФАН ЦЛУТЦХ у било ком тренутку. На пример, у врућим летњим месецима, када мотор ради на малој брзини и оптерећењу, а када је температура расхладног средства веома висока, вентилатор би требало да се окреће са великом брзином како би повећао капацитет хлађења и повећао дисипацију топлоте радијатора. У хладној зими, када је расхладна течност ниска, или при високој брзини аутомобила, на радијатору пролази снажан ветар. Постаје бесмислено наставити рад навијача. Не троши само снагу мотора, већ такође производи пуно буке. Тестови показују да само 25% система за хлађење водом треба радити, а зими навијачи треба мање времена за рад. Због тога је веома важно подесити снагу хлађења у било ком тренутку према топлотном стању мотора. Спојница вентилатора силиконског уља између вретена вентилатора и вентилатора за хлађење је један од начина за постизање овог подешавања.

ФАВ ФАН ЦЛУТЦХ омогућава мотору рад на одговарајућој температури, а такође смањује потребну снагу за покретање вентилатора и смањује буку вентилатора.


ФАВ ФАН ЦЛУТЦХ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ФАН ЦЛУТЦХ

1313010-С459

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ квачило вентилатора, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga