КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Генератори

ОПРЕМА ГЕНЕРАТОРА ВОЗИЛА ФАВ: ФАВ ТРУЦК ГЕНЕРАТОРИ је главни извор напајања за аутомобил. Његова функција је да снабдева електричну опрему (осим стартера) и да пуни батерију у време нормалног рада мотора (изнад идле). У опсегу ниске брзине, излаз ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ОПРЕМА ГЕНЕРАТОРА ФАВ ТРУЦК ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ГЕНЕРАТОРИ је главни извор напајања за аутомобил. Његова функција је да снабдева електричну опрему (осим стартера) и да пуни батерију у време нормалног рада мотора (изнад идле).

У опсегу ниске брзине, излазни напон ФАВ ТРУЦК ГЕНЕРАТОРС је побољшан малом брзином генератора и серијским излазом трифазног намотаја, што знатно побољшава перформансе генератора при малој брзини. У великом броју обртаја, уз повећање брзине генератора, повећава се индуктивност навијања серије, повећава се унутрашњи пад притиска, а реакција арматуре је ојачана, па се излазни напон смањује. У овом тренутку, оригинални трофазни намотај А, Б, Ц, због мањег унутрашњег падања притиска, индукована струја је релативно велика, како би се осигурала излазна снага на високој брзини.


ФАВ ТРУЦК ГЕНЕРАТОРИ СЛИКА:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ГЕНЕРАТОРИ

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камионски агрегати, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga