КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ камион хладњак за уље

ОПИС ОПРЕМЕ ЗА ХЛАДЊО КАРАКТЕРИСТИКЕ ФАВ: ФАВ ТРУЦК ОИЛ ЦООЛЕР на нижој температури. За моторе високих перформанси и велике снаге, хладњак уља мора бити инсталиран због оптерећења тешким загревањем. Хладњак за уље постављен је у путању за подмазивање уља, а његов радни принцип је исти ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ОПИС ЦООЛЕР ОПРЕМЕ ФАВ ТРУЦК:

ФАВ ТРУЦК ОИЛ ЦООЛЕР на нижим температурама. За моторе високих перформанси и велике снаге, хладњак уља мора бити инсталиран због оптерећења тешким загревањем. Хладњак за уље постављен је у путању за подмазивање и његов принцип рада је исти као и радијатор.

ФАВ ТРУЦК ОИЛ ЦООЛЕР се поставља у канал за хлађење воде, а температура уља за подмазивање контролише температура воде за хлађење. Када је температура уља подмазана, вода за хлађење се охлади. Када се мотор започне, апсорбује топлоту из воде за хлађење како би се брзо повећала температура уља за подмазивање. Хладњак за уље направљен је од љуске алуминијумске легуре, предњег поклопца, задњег поклопца и бакарне језгре. Да би се ојачала хлађење, цев је такође опремљена хладњаком. Расхладна вода излази изван цијеви, мазиво тече у цијеви, а двије измјењује топлоту. Постоје и структуре које омогућавају уље да излази изван цијеви, док вода поново пролази кроз цев.


ФАВ ОИЛ ЦООЛЕР СЛИКА:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ОИЛ ЦООЛЕР

1013010-29Д

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК
Hot Tags: ФАВ камион хладњак за уље, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga