КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Камион сепаратор уља за гас

ФАВ ТРУЦК ОИЛ ГАС СЕПАРАТОР ОПИС: ФАВ ТРУЦК ОИЛ ГАС СЕПАРАТОР је једна од важних компоненти цијелог система уљних потопних пумпи. Функција сепаратора је прва као улаз уља и гаса у вишестепену центрифугалну пумпу, а друга је да одвоји слободно ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ОИЛ ГАС СЕПАРАТОР ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ОИЛ ГАС СЕПАРАТОР је једна од важних компоненти целокупног потапајућег система пумпи уља. Функција сепаратора је прва као улаз уља и гаса у вишестепену центрифугалну пумпу, а друга је да одвоји слободни гас из течности за течност од стране сепаратора пре него што течност за мешање улази у вишестепену центрифугалну пумпу, чиме се смањује перформансе плина на потопљеној електричној пумпи. Она може спријечити центрифугалну пумпу од кавитације и гасне браве, тако да вишефазни центрифугална пумпа може нормално да ради.

Постоји сигурносни вентил на завршном поклопцу резервоара за уље ваздушног компресора ФАВ ТРУЦК ОИЛ ГАС СЕПАРАТОР. Када притисак ваздуха у резервоару за уље достигне 1,1 пута већу вредност, сигурносни вентил се отвара аутоматски, ослобађа ваздух и смањује притисак у резервоару за уље. Начин провере сигурносног вентила је да потисне штап на сигурносном вентилу када је компресор потпуно напуњен, а ако се сигурносни вентил може отворити према споља, сматра се нормалним.


ФАВ ТРУЦК ОИЛ ГАС СЕПАРАТОР СЛИКА:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ОИЛ ГАС СЕПАРАТОР

1014010-81Д

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион сепаратор уља за гас, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga