КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Стартер Мотор

ФАВ СТАРТЕР МОТОР ОПИС: ФАВ СТАРТЕР МОТОР користи три компоненте да би постигао цео стартни процес. Узбудљиви мотор серије ДЦ уводи струју из батерије и узрокује механичко кретање погонске опреме стартера; погонска зупчаста мења управљач у ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ СТАРТЕР МОТОР ОПИС:

ФАВ СТАРТЕР МОТОР користи три компоненте да би постигао читав почетни процес. Узбудљиви мотор серије ДЦ уводи струју из батерије и узрокује механичко кретање погонске опреме стартера; прирубница преноси управљачке уређаје у прстен манипулатора и може се аутоматски уклонити након покретања мотора; прекидач стартне машине се контролише електромагнетним прекидачем.

Мотор је главни дио мотора ФАВ СТАРТЕР, а његов радни принцип је процес трансформације енергије која се заснива на амперу у физици нижих средњих школа, односно, силе проводника у магнетном поље. Мотор укључује неопходну арматуру, комутатор, магнетни ступ, четку, лежај и шкољку. Мотор мора ротирати с вањском сили прије него што може самостално да ради. Мотор се мења од статичког стања до спољашњег рада помоћу вањске силе, што се назива покретањем мотора. Режим електричног покретања је једноставан за руковање, брз почетак, могућност поновног покретања и може се даљински контролисати, тако да се у великој мјери користи модерним аутомобилима.


ФАВ СТАРТЕР МОТОР ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ СТАРТЕР МОТОР

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион стартер мотор, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga