КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Термостат

ФАВ ТРАЦК ТЕРМОСТАТ ОПИС: ФАВ ТРУЦК ТХЕРМОСТАТ је вентил који контролише проточни пут хладњака. То је уређај за аутоматско регулисање температуре, који обично садржи компоненту за детекцију температуре, која отвара и искључује ваздух, гас или течност кроз термичку експанзију или хладноћу ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ТХЕРМОСТАТ ОПИС:

ФАВ ТРАЦК ТХЕРМОСТАТ је вентил који контролише проточни ход хладњака. Ради се о аутоматском уређају за регулацију температуре, који обично садржи компоненту за детекцију температуре, која отвара и искључује ваздух, гас или течност кроз термичку експанзију или хладну контракцију.

ФАВ ТРУЦК ТХЕРМОСТАТ аутоматски подешава количину воде у радијатор према температури воде за хлађење, мења опсег циркулације воде и подешава капацитет хлађења система за хлађење да би се осигурало да мотор ради у одговарајућем температурном опсегу. Термостат мора одржавати добро техничко стање, у супротном ће озбиљно утицати на нормалан рад мотора. Ако се главни вентил отвори прекасно, то ће довести до прегревања мотора; главни вентил се отвара прерано, тако да је време предгревања мотора продужено, а температура мотора је прениска.


ФАВ ТХЕРМОСТАТ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРАЦК ТХЕРМОСТАТ

1306010-26Д

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камионски термостат, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga