КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Турбо пуњач ФАВ

ФАВ ТРУЦК ТУРБОЦХАРГЕР ОПИС: ФАВ ТРУЦК ТУРБОЦХАРГЕР заправо је ваздушни компресор који повећава улаз ваздуха компресијом ваздуха. Користи инерцијски импулс издувног гаса из мотора како би се турбина возила у собној турбини. Турбина вози коаксијални радно коло, а ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ТУРБОЦХАРГЕР ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ТУРБОЦХАРГЕР заправо је ваздушни компресор који повећава довод ваздуха компресијом ваздуха. Користи инерцијски импулс издувног гаса из мотора како би се турбина возила у собној турбини. Турбина управља коаксијалним радним колом, а радно коло притисне ваздух који се одводи цев ваздушног филтера како би га под притиском у цилиндар. Када се број обртаја мотора повећава, брзина пражњења издувних гасова се повећава брзином турбине, а радно коло ће загушити више ваздуха у цилиндар. Притисак и густина ваздуха могу сагорети више горива. Излазна снага мотора може се повећати повећањем количине горива и прилагођавањем броја обртаја мотора.

ФАВ ТРУЦК ТУРБОЦХАРГЕР не карактерише механичка веза између турбопуњача и мотора. Они се међусобно повезују са гасном стазом. С обзиром на то да је снага компресора део енергије израђене из издувних гасова из турбине, она чини природну неефикасност неких природних гасова, тако да мотор може повећати излазну снагу за више од 30% без промене волумен издува.


ФАВ ТРУЦК ТУРБОЦХАРГЕР ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ТУРБОЦХАРГЕР

1118010БМ00-0590А

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ турбо пуњач, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga