КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ ВАТЕР ЕКСТЕНСИОН ТАНК

ФАВ ВАТЕР ЕКСТЕНСИОН ТАНК

ФАВ резервоар за воду је топлотни измењивач мотора са воденим хлађењем, који одржава нормалну радну температуру мотора помоћу хлађења ваздушне конвекције.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ДЕСЦРИПТИОН ТАНК ЕКСТЕНСИОН ВАТЕР

ФАВ вода   Проширење   Резервоар је измењивач топлоте мотора са воденим хлађењем, који одржава нормалну радну температуру мотора помоћу хлађења ваздушне конвекције. Када се вода за хлађење мотора у резервоару окреће на високој температури и упари и проширује, када притисак прелази подешену вредност, поклопац резервоара за воду (А) прелије и ослобађа притисак, што доводи до смањења воде за хлађење и спречавања одвода цевовода система хлађења пуцање. У нормалној вожњи, треба обратити пажњу на то да ли је индикатор температуре воде за хлађење мотора на контролној табли нормалан. Остали, као што је отказ вентилатора вентилатора мотора узрокован порастом температуре расхладне воде мотора или цурења система за хлађење, такође може узроковати смањење воде за хлађење, пре додавања дестиловане воде, обратите пажњу на количину редукције воде за хлађење и циклус је нормалан.

Када је температура воде мотора висока, вода пумпе више пута кружи како би смањила температуру мотора. (Резервоар за воду је направљен од шупљих бакарних цеви.) Вода високе температуре улази у резервоар за воду и циркулише до зида цилиндра мотора кроз ваздушно хлађење ради заштите мотора. Ако је температура воде превисока у зимском периоду, циркулација воде ће се зауставити у овом тренутку како би се избегло пренизка температура мотора.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.


Hot Tags: експанзијски резервоар воде, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga