КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

СЕНЗОР АЛАРМ ТЕМПЕРАТУРЕ ФАВ ВАТЕР

СЕНЗОР АЛАРМ ТЕМПЕРАТУРЕ ФАВ ВАТЕР

ТЕМПЕРАТУРНИ СЕНЗОР ТЕМПЕРАТУРЕ ФАВ ВАТЕР је састављен од термостата и јединице за контролу нивоа воде.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ВАТЕР ТЕМПЕРАТУРЕ АЛАРМ СЕНСОР ОПИС:

ТЕМПЕРАТУРНИ СЕНЗОР ТЕМПЕРАТУРЕ ФАВ ВАТЕР је састављен од термостата и јединице за контролу нивоа воде. Такође је опремљен уређајем за смањење притиска испред електричног вентила и ротационог анехоичног гријача за грејање.

Сензор нивоа воде преноси сигнал сензорског нивоа воде на контролер. Рачунар у регулатору упоређује измерени ниво воде са подешеним сигналом и добија одступање. Затим, према природи одступања, шаље "отворене" и "блиске" упуте на електрични вентил за довод воде како би се осигурало да контејнер достигне постављени ниво воде. Након завршетка програма за унос воде, рачунар у одељку за контролу температуре шаље "отворену" упуту на електрични вентил који испоручује топлотни медијум, а систем почиње да загрева воду у контејнеру. Када је температура подешена. Контролер одлази искључиво редом вентила, одсечује извор топлоте, а систем улази у стање изолације. У процесу програмирања, обезбеђује се да електрични регулациони вентил који контролише извор топлоте не отвара када систем не достигне ниво сигурне воде, чиме се избјегава губитак топлоте и настанак несрећа.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: сензор аларма температуре без воде, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga