КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ АБС ЦОНТРОЛ УНИТ

ФАВ АБС ЦОНТРОЛ УНИТ

ФАВ АБС ЦОНТРОЛ УНИТ може побољшати фактор сигурности кочења у случају нужде возила приликом вожње.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ АБС ЦОНТРОЛ УНИТ ОПИС :

ФАВ АБС ЦОНТРОЛ УНИТ може побољшати фактор сигурности кочења у случају нужде возила приликом вожње. Другим ријечима, без АБС-а, аутомобил у хитним случајевима за хитно кочење, лако се појављује брава гуме, тј. Волан се не може окренути, тако да се фактор ризика повећава, лако је изазвати озбиљне посљедице.

ФАВ АБС ЦОНТРОЛ УНИТ генерално контролише два задња точка у складу са принципом ниске селекције. Једноканални АБС не може у потпуности искористити адхезију два задња точка, тако да се кочење не може значајно скратити. Поред тога, кочница предњег точка није контролисана, предњи точак ће и даље приказати кочницу за блокаду кочница, тако да се функција управљачког управљача није побољшала, већ зато што се два задња точка не блокирају при кочењу, може знатно побољшати смер кочења стабилност, у сигурности је велика предност, у исто време, структура је једноставна, јефтина и друге предности, тако да се у камионима за расвету широко користе.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.

证书.jpg证书1.jpg证书2.jpg
Hot Tags: контролна јединица АБС, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga