КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ ЦОМБИНАТИОН ИНСТРУМЕНТС

ФАВ ЦОМБИНАТИОН ИНСТРУМЕНТС

Инструмент је интерактивни интерфејс између људи и аутомобила, који возачима пружа потребне информације о параметрима аутоматског рада, грешкама, километражама и тако даље.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ЦОМБИНАТИОН ИНСТРУМЕНТС ОПИС :

Инструмент је интерактивни интерфејс између људи и аутомобила, који возачима пружа потребне информације о параметрима аутоматског рада, грешкама, километражама и тако даље. Најистакнутија карактеристика инструмента је модуларизација његових функција. Обично је неопходно сакупљати инструмент. Само комбиновањем неколико функционалних модула на бази прилагођеног ПЦБ-а, може се добити комплетан систем, попут Цханг'ана и других економичних аутомобила. Инструменти показивача су углавном независни модули. Функцију подизања / алармирања довршавају мале сијалице на ПЦБ-у. Серију показивача покреће крстасти навој на штампаној плочи. Лампа за позив / аларм је главни податак, извор и одговарајући режим приказа приказан на инструмент табли ЛЕД ауто.


Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.证书1.jpg证书2.jpg运输.jpg
Hot Tags: комбиновани инструменти, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga