КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ ГАП АДЈУСТИНГ АРМ

ФАВ ГАП АДЈУСТИНГ АРМ

Функција ФАВ ГАП АДЈУСТИНГ АРМ требала би бити тачно да забележи повећање клиренса узрокованих хабањем фрикционог облога и прецизно подешавање проклизавања кочнице у нормални радни опсег.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ГАП АДЈУСТИНГ АРМ ОПИС:

Функција ФАВ ГАП АДЈУСТИНГ АРМ требала би бити тачно да забележи повећање клиренса узрокованих хабањем фрикционог облога и прецизно подешавање проклизавања кочнице у нормални радни опсег. Приликом започињања кочења, подесите угао очвршћења греда брегасте осовине и угао прекомерног чишћења и тачно бележите хабање. У овом тренутку, кретање угла кретања је у области за чишћење. Карактеристика простора за чишћење је да се кочни момент мења мало.

Када се кочење настави, ход угла кретања ФАВ ГАП АДЈУСТИНГ АРМ улази у еластичну зону деформације, а кочни обртни момент нагло се нагло све док се возило не заустави. Педал за отпуштање, повратак кочнице, пад кочења кочнице, кут кретања назад у простор за чишћење. Према прекомерном размаку забиљеженом током кочења, унутрашњи механизам за подешавање погони брегасту осовину ротирају под одређеним углом кроз полугу, а самим тим завршава једно подешавање.

ФАВ ГАП АДЈУСТИНГ АРМ ПИЦТУРЕ:

间隙调节臂 1 gap adjusting arm.jpg间隙调节臂 2 gap adjusting arm.jpg间隙调节臂 3 gap adjusting arm.jpg


ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ГАП АДЈУСТИНГ АРМ


ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: рука за подешавање недостатка, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga