КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ ТРУЦК АЦЦЛЕРАТОР ПЕДАЛ

ФАВ ТРУЦК АЦЦЛЕРАТОР ПЕДАЛ

ФАВ ТРУЦК АЦЦЛЕРАТОР ПЕДАЛ ИС је уређај за контролу количине горива испорученог у мотору са унутрашњим сагоријевањем.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК АЦЦЛЕРАТОР ПЕДАЛ ОПИС :

ФАВ ТРУЦК АЦЦЛЕРАТОР ПЕДАЛ ИС је уређај за контролу количине горива испорученог у мотору са унутрашњим сагоријевањем. Током вожње возила возач контролише улаз ваздуха мотора тако што контролише запремину педале тако да контролише брзину мотора.

Аутоматски погон гаса, обично помоћу ФАВ ТРУЦК АЦЦЛЕРАТОР ПЕДАЛ контрола, познат и као педала за убрзање, је уређај за довод горива који контролише мотор возила.

Контрола педале за акцелераторе требало би да буде педала десне пете на поду кабине као ожиљак, подножје стопала у педалу за убрзање, са флексионом глежња, подићи или опустити. Када педалирате педалу гаса, морате бити нежни и нежни.

Када покрећете мотор, не притискајте педалу гаса, нешто вишу од гаса у празном ходу. При стартовању, допуњавање горива треба бити мало прије тачке повезивања квачила, а степен отварања гаса је бољи. Квачило треба да буде уско усклађено са акцелератором и агилно.

У раду, гас би требало повећати или смањити према условима на путу и стварним потребама. Зупчеве треба правилно одабрати тако да мотор ради на средњој брзини и великом гасу већину времена како би уштедели гориво. Мењач треба да буде координисан када се додају уље, квачило се стопира на педалу гаса.

Када је аутомобил узбрдо, не сме се наслонити на педалу гаса. Када се користи за мењач са ниским брзинама, гас мора бити на пола пута. Када аутомобил удари нагиб, не сме притиснути педалу гаса до краја. Ако педала гаса пада за три четвртине и мотор још увек не може повећати брзину, аутомобил се мора пребацити у нижу брзину, а затим убрзати на педалу гаса.

Пре него што се ауто заустави и пожари, прво треба да се изгуби ФАВ ТРУЦК АЦЦЛЕРАТОР ПЕДАЛ .

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpgHot Tags: педала за пуњење камиона, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga