КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Аир Дефлецтор

ОПИС КАРАКТЕРИСТИКЕ ВАЗДУХОПЛОВА ФАВ: ФАВ ТРУЦК АИР ДЕФЛЕЦТОР, познат и као ваздушни водич, може побољшати аеродинамичке перформансе аутомобила. То је важна мјера за побољшање ефикасности производње, смањење потрошње горива и побољшање перформанси возила. То...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК АИР ДЕФЛЕЦТОР ОПИС:

ФАВ ТРУЦК АИР ДЕФЛЕЦТОР, познат и као ваздушни водич, може побољшати аеродинамичке перформансе аутомобила. То је важна мјера за побољшање ефикасности производње, смањење потрошње горива и побољшање перформанси возила. Посебно је важно за специјалне аутомобиле са великим ветровитим подручјем, великим брзинама и углавном ниским протоком и полуприколицама. Због тога је већина специјалних аутомобила и возова који се користе на аутопутевима опремљена куполом за преусмеравање.

Са развојем аутомобилске технологије и аутопута, брзина вожње аутомобила се повећава, а аеродинамични превлачење возила у интеракцији са ваздухом постаје све очигледније. То утиче на економију, моћ и стабилност аутомобила у великој мјери. Аеродинамичка нумеричка симулација аутомобила се брзо развија, а оптимизацијом аеродинамичких перформанси, смањењем коефицијента отпора ваздуха и побољшањем економичности горива, могу се произвести знатне економске користи. Комби комби возила је већи од кабине. Као резултат, ФАВ ТРУЦК АИР ДЕФЛЕЦТОР може смањити коефицијент ваздушног повлачења, тако да је неопходно инсталирати поклопац мотора.


ФАВ ТРУЦК АИР ДЕФЛЕЦТОР СЛИКА:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК АИР ДЕФЛЕЦТОР

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ ваздушни дефлектор камиона, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga