КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ камионска врата

ОПИС ВРАТА ФАВ: ФАВ ДООР је пролаз за возаче и путнике да уђу и излазе из возила и изолују спољашње сметње, у извесној мери, како би смањили бочни удар и заштитили станаре. Љепота аутомобила се односи и на облик врата. Добра или лоша ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ОПИС ВРАТА:

ФАВ ВРАТА је пролаз за возаче и путнике да уђу и излазе из возила и изолују спољашње сметње, у извесној мери, како би смањили бочни удар и заштитили станаре. Љепота аутомобила се односи и на облик врата. Добра или лоша врата углавном се одражавају у перформансама против судара врата, перформансама заптивања врата, отварању и затварању врата, и наравно, као и другим индикаторима употребе аутомобила . Перформансе против судара су нарочито важне, јер када је возило на бочном судару, пуферно растојање је врло кратко, тако да је лако повриједити особље унутар возила.

ФАВ ВРАТА је састављена од спољне плоче од врата, унутрашњег панела врата, оквира за врата и прозора, отвора за врата од стакла, шарке врата, браве врата, додатака за врата и прозора итд. Унутрашња плоча је опремљена додатном опремом као стакла, брава врата и тако даље. Да би се чврсто склопио, унутрашња плоча мора бити ојачана локално. Да би се побољшала сигурност, унутрашњост спољне плоче је обично опремљена штапом против судара. Унутрашња плочица и спољна плоча комбиновани су прирубницом, везивањем, ваљањем и заваривањем и тако даље. Према различитим капацитетима носача, квалитет спољне плоче је лагана, а унутрашња плочица је снажна и може издржати већу ударну силу.


ФАВ ВРАТА СЛИКА:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ДООР

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ врата камиона, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga