КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Камион двострука кабина

ОПИС КАБИНЕ ФАВ ТРУЦК: ФАВ ТРУЦК ЦАБИН, није само возачево радно место већ и важан део читавог возила. Општа кабина укључује прозоре, врата, кокпит и тако даље. Моделирање кабине има неколико врста горње, ниске и оштре главе. Кабина је једна од ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ЦАБИН ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ЦАБИН, то није само возачево радно место, већ и важан део читавог возила. Општа кабина укључује прозоре, врата, кокпит и тако даље. Моделирање кабине има неколико врста горње, ниске и оштре главе. Кабина је један од најважнијих делова аутомобила. Дизајн кабине ће директно утицати на перформансе и безбедност аутомобила.

ФАВ ТРУЦК ЦАБИН би требало да обезбеди погодне услове рада за возаче, обезбеди удобне услове вожње за путнике, заштити од вибрација и буке аутомобила, инвазију издувних гасова и утицај тешке климе. Неке структурне мере и опрема на возачкој кабини такође помажу у безбедном вожњи и смањењу последица несрећа.

ФАВ ТРУЦК ЦАБИН треба да обезбеди да возило има разумни спољни облик, који може ефикасно да усмери проток ваздуха у окружењу када возило ради, како би се смањио отпор ваздуха и потрошња горива. Осим тога, кабина такође треба да помогне у побољшању стабилности вожње и побољшању услова хлађења мотора и обезбеди добру вентилацију унутар возила.


ФАВ ТРУЦК ЦАБИН ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ЦАБИН

Ј5М

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион дупла кабина, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga