КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ предњи браник камиона

ФАВ ТРУЦК ПРЕДЊИ БРАНИК ОПИС: ФАВ ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР, који се налази на предњој и задњој страни аутомобила, дизајниран је како би се избегао утицај спољашњег оштећења возила на сигурносни систем возила. Они имају могућност да смањују штету возачу приликом брзог удара. Сада...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР, који се налази на предњем и задњем делу аутомобила, дизајниран је како би се избегао утицај спољашњег оштећења возила на сигурносни систем возила. Они имају могућност да смањују штету возачу приликом брзог удара. Сада су све више и више дизајниране за заштиту пешака.

ФАВ ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР састоји се од три дела: спољног панела, материјала јастука и пречке. Спољна плоча и материјал за облагање су направљени од пластике. Греда је одштампана хладном ваљаном плочом од око 1,5 милиметара дебљине и формирана у У-утору; спољна плоча и материјал за облагање су причвршћени за гред. Пречник је повезан са уздужним носачем рама и може се демонтирати у било ком тренутку. Пластика која се користи за пластичне одбојнике углавном су израђена од две врсте материјала, полиестера и полипропилена, који су направљени бризгањем.


ФАВ ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР


ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК
Hot Tags: ФАВ предњи браник камиона, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga