КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ предњи панел камиона

ОПИС ПРЕДНОГ ПАНЕЛА ФАВ ТРУЦК: ФАВ ТРУЦК ФРОНТ ПАНЕЛ и бочни обим су спољни поремећаји каросерије. Опсег фронта се углавном односи на оквир који инсталира кондензатор и резервоар за воду, а бочни зид се односи на леву и десну страну оквира. ФАВ ТРУЦК ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ФРОНТ ПАНЕЛ ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ФРОНТ ПАНЕЛ и бочни обим су спољни поремећаји каросерије.

Опсег фронта се углавном односи на оквир који инсталира кондензатор и резервоар за воду, а бочни зид се односи на леву и десну страну оквира.

Обод кола ФАВ ТРУЦК ФРОНТ ПАНЕЛ се састоји од предње плоче и ојачане греде причвршћене на доњем дијелу предње плоче и причвршћене са првим и другим уздужним гредама простора мотора ради јачања армираног уздужног зрака између пречке и подна греда кабине. Предња плочица аутомобила је преграда између простора за аутомобиле и кабине. Такође поставља лимени део педале квачила и педалу кочнице испод предњег ветробранског стакла.

ФАВ ТРУЦК ФРОНТ ПАНЕЛ је две ојачавајуће плоче предње плоче и заваривање тела уздужно. На предњој страни, сваки комад је лево и десно. Ефекат је смањење повратног тока који произведе аутомобил и повећање ниског притиска аутомобила. Учините стабилност возила приликом вожње, тиме смањујући потрошњу горива.


ФАВ ТРУЦК ФРОНТ ПАНЕЛ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ФРОНТ ПАНЕЛ

5301021-Е01

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион предњи панел, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga