КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Вентил за контролу седишта камиона

ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ ОПИС: ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ обухвата кућиште вентила, интерфејс за излаз ваздуха повезан са кућиштем вентила и интерфејсом ваздушних јастука. ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ је опремљен са прикљученом усисном капом усисног вентила и усисном капом издувног вентила, уводном вентилом ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ ОПИС:

ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ обухвата кућиште вентила, интерфејс извора ваздуха повезан са кућиштем вентила и интерфејсом ваздушних јастука.

ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ је опремљен са прикљученом шупљином вентила усисног вентила и усисном капом издувног вентила, а усисна капа усисног вентила има усисни вентил, опруга између краја улазног вентила и кућишта вентила, издувног вентила у усправном вентилу издувног вентила и клипну шупљину повезану са отворима за вентилацију и спољашњом вањском шупљином издувног вентила, а унутрашњост клипне шупљине са пројектилом. Опружни клип, врх клипа се поклапа са отвором вентила; у врху улазног вентила, постоји улазни ход повезан са ваздушним јастуком, тијело вентила је повезано са плочом за притисак, кружна стаза гаса на стубу вентила довода је повезана са отвором за иглу на пресовној плочици како би се формирао стаза гаса.

ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ у потпуности подржава флексибилну подршку. Прилагођавањем запремине ваздушног јастука на надувавање, струк је ефикасно подржан и удобност седишта је побољшана. Корисни модел има предности компактне структуре, генијалног рада и практичног рада.


ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ СЕАТ ЦОНТРОЛ ВАЛВЕ

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ контролни вентил сједишта камиона, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga