КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Управљачки точак камиона ФАВ

ФАВ ТРУЦК РУКОВАЊЕ КОЛА ОПИС: ФАВ ТРУЦК СТЕЕРИНГ ВХЕЕЛ је управљач уређаја који манипулише правцем путовања. Његова функција је да промени снагу возача до ивице управљача у моменту и пренесе га на управљачку осовину. ФАВ ТРУЦК СТЕЕРИНГ ВХЕЕЛ је обично ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК СТЕЕРИНГ ВХЕЕЛ ДЕСЦРИПТИОН:

ФАВ ТРУЦК СТЕЕРИНГ ВХЕЕЛ је управљачки уређај за манипулацију правцем путовања. Његова функција је да промени снагу возача до ивице управљача у моменту и пренесе га на управљачку осовину.

ФАВ ТРУЦК СТЕЕРИНГ ВХЕЕЛ се обично повезује са сплине на управљачку осовину. Функција управљача је да промени снагу возача до ивице управљача у моменту, а затим га пренесе на управљачку осовину. Када се користи управљач са већим пречником, снага силе на управљачу може бити мања. Крмени преносник се користи као конектор између управљачког уређаја и управљачког вратила као конектора који помажу да управљачки уређај буде универзалан, како би се компензовала грешка настала производњом и уградњом, као и да се постави управљач и управљач више разумно у целом возилу.


ФАВ ТРУЦК РУКОВАЊЕ СЛИКЕ КОЛЕСА:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК СТЕЕРИНГ ВХЕЕЛ

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камионски волан, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga