КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Стакло ветробранског стакла ФАВ

ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАВА ОПИС: ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАСС је комад стакла који користе брза моторна возила како би се спречио ветар и киша и отпорни на стране предмете. ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАСС је тренутно подељен на: 1: ламинирано стакло је прозирна пластична пластика ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАВА ОПИС:

ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАСС је комад стакла који користе брза моторна возила како би се спречио ветар и киша и отпорни на стране предмете.

ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАСС је тренутно подељен на:

1: ламинирано стакло је прозирна пластична фолија која је причвршћена за два или три слоја стакла, која комбинује жилавост пластике са тврдоћом стакла и повећава способност скидања стакла.

2: каљено стакло односи се на уобичајено чишћење стакла до унутрашње структуре одређеног унутрашњег стреса, тако да се чврстоћа стакла ојача. Када ударац буде сломљен, стакло ће се раздвојити у мали комад тупих ивица, што није лако изазвати штету посади.

3: регионално каљено стакло је нова врста каљеног стакла. После посебног третмана, може да одржи одређену јасноћу у пукотину стакла када се утиче и пукне како би се осигурало да возачево поље вида не утиче.

У предњем ветробрану аутомобила углавном је израђено од каљеног стакла и прозирног каљеног стакла, који може издржати јак утицај.


ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАСС ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАСС

5206011-1ХЈ1

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК

ФАВ ТРУЦК ВИНДСХИЕЛД ГЛАСС

5206010-К422Г

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ ветробранско стакло, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga