КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ АКСЛЕ РЕДУЦЕР ГЕАР АССЕМБЛИ

ФАВ АКСЛЕ РЕДУЦЕР ГЕАР АССЕМБЛИ

Зупчасти редуктор је да користи све нивое преноса зупчаника како би постигао сврху успоравања. Редуктор редуктора је састављен од свих нивоа парова.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ АКСЛЕ РЕДУЦЕР ГЕАР АССЕМБЛИ ДЕСЦРИПТИОН

Зупчасти редуктор је да користи све нивое преноса зупчаника како би постигао сврху успоравања. Редуктор редуктора је састављен од свих нивоа парова. На пример, са малим брзинама за вожњу великих брзина може постићи одређену сврху успоравања, а затим коришћење вишенаменске структуре, можете знатно смањити брзину.

Редуктор редуктора је врста преносне опреме. Што дуже ради, то ће бити лошији унутрашњи пренос. Тада, са којим аспектима треба анализирати хабање унутрашње опреме редуктора зупчаника? Губитак редуктора зупчаника (зупчаници и редуктор) редуктора преноса укључује три аспекта:

1. Клизна губитак трења између зуба.

2, носивости, клизних лежајева и губитака ваљка.

3, прскање и мешање губитка уља за подмазивање.

Губитак редуктора зупчаника односи се на губитак трења код преноса зупчаника, губитак трења ваљкастих и клизних лежајева и потрошњу и вискозност уља за подмазивање.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.

证书.jpg证书1.jpg运输.jpg


 

 


Hot Tags: склопка редуктора осовине, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga