КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ ДРИЕР АССИ

ФАВ ДРИЕР АССИ

ФАВ ДРИЕР АССИ је механичка опрема која испарава садржај влаге у материјалу (обично влагом или другим испарљивим течним компонентама) загревањем ради добијања чврстог материјала са одређеним контејнером за влагу

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ДРИЕР АССИ ОПИС:

ФАВ ДРИЕР АССИ је механичка опрема која испарава садржај влаге у материјалу (обично влагом или другим испарљивим течним компонентама) загревањем ради добијања чврстог материјала са одређеним садржајем влаге.

ФАВ ДРИЕР АССИ је подељен на конвекциони тип, тип проводљивости, тип зрачења, диелектрични тип и тако даље. Конвективни сушач ваздуха, такође познат као директни сушач ваздуха, је употреба врућег средишта за сушење и непосредног контакта са влажним материјалом, конвекцијом за пренос топлоте и стварањем паре; Кондуктивни сушач ваздуха познат и као индиректни сушач ваздуха, користи се проводни начин од извора топлоте кроз метални зид за пренос топлоте на влажни материјал. Генерисана влажна пара може се уклонити вакуумским усисавањем, кроз малу количину гаса за чишћење или кондензацијом на површини криогеног кондензатора. Ова врста сушара за сушење не користи средство за сушење, термичка ефикасност је већа, производ није загађен, али је способност сушења ограничена подручјем преноса топлоте металног зида, структура је сложенија, често се рукује у вакууму ; сушени ваздушни сушач је употреба различитих радијатора који емитују одређени спектар електромагнетних таласа, површина влажног материјала има избор. Диелектрични сушач ваздуха осуши влажне материјале високим фреквенцијским електричним пољем, што утиче на топлотни ефекат унутар влажних материјала.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.


证书.jpg证书1.jpg运输.jpg
Hot Tags: ФОЈ сушилица, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga