КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Браке Лининг

ФАВ ТРУЦК ОПРЕМА ЗА КОЧНУ ЛИНИЈУ ОПИС: ФАВ ТРУЦК ЛИНКОВИ КОЧНИЦЕ састоји се од челичне плоче, слоја лепка за топлотну изолацију и фрикционог блока. Термоизолациони слој се састоји од материјала који не преносе топлоту, а сврха је топлотна изолација. Блок фрикције састоји се од фрикционог материјала ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ОПИС КАРАКТЕРИСТИКЕ ФАВ ТРУЦК ОПИС:

ФАВ ТРУЦК БРАКЕ ЛИНИНГ састоји се од челичне плоче, слоја лепка за топлотну изолацију и фрикционог блока. Термоизолациони слој се састоји од материјала који не преносе топлоту, а сврха је топлотна изолација. Фрикциони блок састоји се од фрикционог материјала и лепка. Код кочења се екструдира на кочионом диску или кочионом бубњу како би се изазвало трење, како би се постигла сврха успоравања и кочења.

Принцип кочнице је углавном од трења, коришћењем трења између ФАВ ТРУЦК БРАКЕ ЛИНИНГ и кочионог диска (бубња) и гуме и земље, претварајући енергију кретања возила у топлоту након трења и заустављање аутомобила. Добар и ефикасан систем кочења мора бити у стању да обезбеди стабилну, довољну и контролисану силе кочења и има добар хидраулички пренос и расипање топлоте како би се обезбедило да се сила возача са педале кочнице може у потпуности и ефикасно пренети на укупну пумпу и подводних пумпи, како би се избјегао хидраулички квар и рецесија кочења узрокована високом врелом.


ФАВ ТРУЦК БРАКЕ ЛИНИНГ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК БРАКЕ ЛИНИНГ

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион кочионе облоге, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga