КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ФАВ Труцк Спринг

ФАВ ТРУЦК СПРИНГ ОПИС: ФАВ ТРУЦК СПРИНГ је један од најчешће коришћених еластичних елемената у аутомобилској суспензији. То је приближни еластични сноп једнаке јачине који се састоји од неколико комада једнаке ширине, али неједнаких легура. ФАВ ТРУЦК СПРИНГ је повезивање оквира и ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ ТРУЦК ОПРЕМА ОПИС:

ФАВ ТРУЦК СПРИНГ је један од најчешће коришћених еластичних елемената у аутомобилској суспензији. То је приближни еластични сноп једнаке јачине који се састоји од неколико комада једнаке ширине, али неједнаких легура.

ФАВ ТРУЦК СПРИНГ је повезивање рама и моста у облику суспензије. Изложен је између рама и моста и носи утицај оптерећења точка на рам. Смањује насилне вибрације тела и одржава стабилност возила и прилагодљивост на различите услове на путу.

Када се ФАВ ТРУЦК СПРИНГ подвргне удару оптерећења, обликује се растезање и постоји јак трење између челичног лима и челичног лима, тј. Продужава се напетост екструзије, а двије површине трења стварају два различита покретна трења у различитим правцима, што доводи до пораста температуре опруге челичне плоче, изгледа површинске силе, фине траке и утицаја оптерећења. Са повећањем фреквенције повећава се и сила трења растезања. Граница замора тачке концентрације напона ће проузроковати рушење монолитних или читавих паковања.


ФАВ ТРУЦК СПРИНГ ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ ТРУЦК СПРИНГ

2902010-К486М

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камионске опруге, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga