КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Управљачки шахт камиона ФАВ

ФАВ РУКОВАЊЕ ОПРЕМЕ ОПИС: ФАВ СТЕЕРИНГ РОД игра улогу преноса у управљачком систему, што директно утиче на стабилност управљања возилима, сигурност рада и век трајања гуме. ФАВ СТЕЕРИНГ спојница се углавном састоји од склопа зглобних зглобова, навртке, вуче ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФАВ СТЕЕРИНГ РОД ОПИС:

ФАВ СТЕЕРИНГ РОД игра улогу преноса у систему управљања, што директно утиче на стабилност управљања возилима, сигурност рада и век трајања гуме.

ФАВ СТЕЕРИНГ спојница углавном се састоји од склопа кугличних зглобова, навртке, склопа траке за повлачење, левог телескопског гуменог црева, десне телескопске гумене чауре, самозапртне опруге и тако даље.

ФАВ СТЕЕРИНГ РОД је подијељен у два типа: шипку управљача и управљач који се налази на управљачу. Шипка управљача је преносна шипка између управљачког крака управљача и ручице за управљање крмом, а штитник за крмено везивање је доња ивица механизма управљачког трапеза.

Управљачко повезивање има задатак преноса кретања управљачке краке на ручицу за управљање крмом; укрштена трака за управљање је дно управљачког трапезоидног механизма, што је кључна компонента за осигурање правог односа кретања између лијевог и десног управљача.


ФАВ РУКОВАЊЕ РОД ПИЦТУРЕ:

image001.jpgimage003.jpgimage005.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ФАВ СТЕЕРИНГ РОД

ФАВ Ј5М ТРУЦК, ФАВ Ј5П ТРУЦК, ФАВ Ј6 ТРУЦК, ФАВ Ј6Х ТРУЦК, ФАВ Ј6Л ТРУЦК, АНД ФАВ ЈХ6 ТРУЦК


Hot Tags: ФАВ камион управљачка шипка, Кина камион, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga