КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ХОВО ТРУЦК ЦАБИН ХВ76

ХОВО ТРУЦК ЦАБИН ХВ76

ХОВО ТРУЦК ОПРЕМА КАБИНЕ: ХОВО ТРУЦК ЦАБИН структура углавном садржи кабину кабине, врата, прозор, делове за унутрашњу и спољашњу декорацију, радни прибор и додатак за тело, седиште и вентилацију, грејање, клима уређај, ваздух кондиционер и тако даље. То...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ХОВО ТРУЦК ОПИС КАБИНЕ :

Структура ХОВО ТРУЦК ЦАБИН углавном обухвата кабинску капију, врата, прозор, делове за унутрашњу и спољашњу декорацију, радни прибор и додатке за тело, седиште и вентилацију, грејање, клима уређај, клима уређај и тако даље. Укључује и аутомобиле и другу опрему на камионима и возилима за посебне намјене.

ХОВО ТРУЦК ЦАБИН љуска је основа за уградњу свих компоненти кабине и обично се односи на чврсту структуру простора састављену од главних компоненти лежаја, као што су уздужни, попречни носачи и подупирачи, као и дијелови плоча који су повезани са њима. Већина кабина кабине има очигледне скелете, док каросерија и кабина камиона немају очигледан скелет. Кућиште кабине обично укључује и материјале, као што су звучна изолација, топлотна изолација, заштита од вибрација, антикорозија, заптивање и тако даље.

ХОВО ТРУЦК ЦАБИН ПИЦТУРЕ:

HOWO TRUCK CABIN-1 副本.JPGHOWO TRUCK CABIN-2.jpgHOWO TRUCK CABIN-3.jpg

ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ХОВО ТРУЦК ЦАБИН

ХВ76

СИНОТРУК ХОВО А7

СИНОТРУК ХОВО Т7Х

СИНОТРУК ХОВО Т5Г

СИНОТРУК ХОВО Т6Г

СИТРАК Ц7Х


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: Хово камионска кабина хв76, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga