КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ХОВО ТРУЦК ХЕАДЛИГХТ

ХОВО ТРУЦК ХЕАДЛИГХТ

ХОВО ТРУЦК ХЕАДЛИГХТ ОПИС: ХОВО ТРУЦК ХЕАДЛИГХТ обично се састоји од три дела: сијалица, рефлектор, огледало за дистрибуцију светлости (астигматизам). При коришћењу аутомобила, захтеви за предња светла су: добро избегавање осветљења и покретач возача треба избегавати, тако да следеће ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ХОВО ТРУЦК ХЕАДЛИГХТ ОПИС:

ХОВО ТРУЦК ХЕАДЛИГХТ су обично састављени од три дела: сијалица, рефлектор, огледало за дистрибуцију светлости (астигматизам).

При коришћењу аутомобила, захтеви за предња светла су: добро избегавати осветљење и возач на главу, тако да приликом коришћења фарова треба обратити пажњу на следеће тачке.

(1) држите светлеће огледало ХОВО ТРУЦК ХЕИГХТ, посебно када путујете кишом и снијегом. Прљавштина и прљавштина смањују перформансе осветљења предњих светала за 50%. Неки модели имају брисаче и прскалице.

(2) када се два возила сусрећу ноћу, два аутомобила требају искључити фарове и блиско свјетло како би се задржала сигурносна вожња од 150м.

(3) да би се осигурало перформансе ХОВО ТРУЦК ХЕАДЛИГХТ, греде предњих светла треба прегледати и подесити након замене фарова или вожње 10000км по возилу.

(4)   Равноправно проверите сијалицу и линију и да ли постоји оксидација и отпуштање гвожђа за уземљење, како би се обезбедили добри контакти и поуздано повезивање гвожђа. Ако је контакт слободан, када је лампица повезана, тренутни удар ће бити узрокован везом кола, чиме се запали филамент. Ако је контактна тачка оксидована, сијалица ће се смањити за пад притиска контактне тачке.

ХОВО ТРУЦК ХЕАДЛИГХТ ПИЦТУРЕ:

HOWO TRUCK HEADLIGHT-2.png
HOWO TRUCK HEADLIGHT-3.png


ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ХОВО ТРУЦК ЦРАНКСХАФТ

А7ВГ9925720001

СИНОТРУК ХОВО А7

СИНОТРУК ХОВО Т7Х

СИНОТРУК ХОВО Т5Г

СИНОТРУК ХОВО Т6Г

СИТРАК Ц7Х


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: Хово камион предњи свет, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga