КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР

ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР

ОПИС ПОДЕШАВАЊА ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР: Када ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР почне да кочи, ручица за подешавање погони брегасту осовину како би преокренули угао чишћења и угао прекомерног чишћења и тачно снимили произведену хабању. У овом тренутку, кретање угла кретања је у клиренсу ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР ДЕСЦРИПТИОН :

Када ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР почиње да кочи, ручица за подешавање помера брегасту осовину како би прешла угао прослеђивања и угао прекомерног чишћења и тачно снимила произведену хабању. У овом тренутку, кретање угла кретања је у области за чишћење. Карактеристика простора за чишћење је да се кочни момент мења мало.

Када   ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР наставља да кочи, кретање угла кретања улази у еластичну зону деформације, а кочни обртни момент нагло се нагло све док возило не заустави. Педал за отпуштање, повратак кочнице, пад кочења кочнице, кут кретања назад у простор за чишћење. Аутоматска ручица за подешавање у зависности од прекомерне клиренса забележене током кочнице, унутрашњи механизам за подешавање погони вратило кормила кроз полугу за окретање до одређеног угла, чиме се завршава једно подешавање.

ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР СЛИКА :

HOWO TRUCK SLACK ADJUSTER -1.pngHOWO TRUCK SLACK ADJUSTER-2.pngHOWO TRUCK SLACK ADJUSTER-3.jpg


ДЕО ИМЕНА

ПРОИЗВОЂАЧКИ БРОЈ

ПРИМЕНА

ТЕЖИНА

ХОВО ТРУЦК СЛАЦК АДЈУСТЕР

ВГ1642430285

СИНОТРУК ХОВО А7

СИНОТРУК ХОВО Т7Х

СИНОТРУК ХОВО Т5Г

СИНОТРУК ХОВО Т6Г

СИТРАК Ц7Х


证书1.jpg证书2.jpg运输.jpgHot Tags: Хово камион слуг регулатор, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga