КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > Знање > Sadržaj
Кина национална тешка камион група Драгон Драгон
- Jun 02, 2018 -

У октобру су новинари у историјски град Нанцханг. Нанцханг, Ванг Бо је представио у предговору тенгванг павиљона, "река три реке и пет језера, лепе Јинг ОУ више контроле. Благове и трг свињетог сточарства, изванредни људи, кауч Фан Ксу Рукиа Цхен". Очигледно је Нам Цхеонг изузетан народ Свете земље од давних времена. Данас пролази кроз не само север и југ од тврђаве Нанцханг, већ само након тога, главни град Пекинг-Ковлоон линије, али и логистика аутопута такође игра важну улогу.

Путовање у Нанцханг, Кина репортер мрежа камиона сусрео се са локалним лидером у индустрији логистике прехрамбених ланаца, генералног директора Ли Тунг Ваха дугог логистичког ланца хладног ланца. Тунг Вах дуго након више од 10 година развоја, предузеће заузима 90% тржишног учешћа у Јиангки, Схандонг фрижидер саобраћаја, тржиште се проширило из Јиангки, Схандонг у Нанпинг, Наннинг, Гуиианг, Зхенгзхоу, Вухан, Ксиан, Урумки, Гуангзхоу, Кунминг, Чонгкинг, Ченгду и друге области. Један за другим у Нанцхангу и Нањингу, Цхангсха, Јинан, Веифанг, јужни једнакоправни уред.

Као лидер у логистици прехрамбеног ланца Еаст Цхина, брзи развој индустрије прехрамбених ланаца, дугог хладног ланца, Донгхуа се увијек придржава "професионалног, брзог и сигурног" концепта развоја. Ли је нагласио новинарима: "замрзнута храна и друга логистика нису исти, то је пројекат за живот. Ми смо браниоци дистрибуције хране, сигурности хране, морају гарантирати да пошаљемо сваку од шунке, а сваки комад меса је на стандардне температуре до супермаркета, стигле су на сто обичних људи. "

Заправо, тема безбедности хране увек је била национална брига. Издати у октобру 2015. најновији прописи о безбедности хране су строжи захтеви за превоз хране. Камион Цнхтц Т5Г са каквом предностима освојио је одобрење Тунг Вахове логистичке компаније?

Када је овај дописник посјетио, само направите теретни терет Т5Г. На паркингу кинеске камионске мреже, која ће испунити ове 8к4 ХОВО-Т5Г камионе, Цхина Хеави Хеави Труцк из главе на вис. У многим возилима, аутомобил Т5Г у белој хаљини био је чист. Донгхуа Ли, генерални директор компаније може бити поносан на логистику дугог хладног ланца рекла: "Види, ово је хладњача нашег предузећа, овај аутомобил је бескористан, не могу рећи, рекао је."