КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > Знање > Sadržaj
Из аутомобила су неопходни алати за одржавање камиона
- Jun 02, 2018 -

Неопходно је да алати за одржавање камиона излазе из аутомобила. Возачи годишњих возила за вожњу ће имати нека хитна одржавања, а ако имају мању грешку напољу, то ће коштати мало трошак. Данас морамо обезбедити неопходне алате за одржавање како бисмо решили непосредне проблеме.

1. Заједнички алати за одржавање камиона

Кључ за двосмерну употребу: комбинација кључа, предности комбинације кључева: једноставан за ношење, широка употреба.

Помични кључ: веома је погодан вишенаменски кључ. Најбоље је припремити већи и мањи за усклађивање употребе у различитим ситуацијама.

Предња светла: светла не морају бити осветљена руком. Могу се поставити директно на главу. Они могу учинити друге ствари ослобађањем руку. Веома је погодно и за осветљење поправке аутомобила и за тамно осветљење.

Осим горе наведених алата, ту је и врста рукава са златном круном и демонтажним вијцима.

2, лако је разбити мале делове

Вентилатор вентилатора: вентилациони појас се лако оштети. Можда је разлог зашто је вентилациони појас занемарљив. Ако је појас за вентилатор прекинут, дисипација топлоте није добра. Како би се избјегле неугодности на путу, неопходно је и да картице припремају исти вентилациони појас.

Брза веза: Верујем да су многи возачи наишли на проблем хабања и хабања трахеала. Иако проблем није велики, скривена опасност је фатална. Код аутомобила са неколико брзих спојева цеви, услова за брушење цевовода, цеви која се губе из подручја и заједничког проблема са пробојом, може се ријешити, чекајте мјесто за одлазак у сервисну станицу како би га замијенили врстом гвожђе је чврста и јака веза.

Све врсте клипова: према њиховим потребама, можете купити неколико картица на аутомобилу за хитне потребе (клип за воду, цијев за грејање, цијев за уље).

Дизелски филтер: Ово је такође неопходан резервни део за вожњу, посебно у зимском периоду.

Прстен типа О цилиндра за вјешање: када је О прстен сломљен, ваш аутомобил ће бити тешко покретати, па се предлаже да возачев пријатељ треба да има постављен аутомобил.