КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > Знање > Sadržaj
Мала техника одржавања камиона за шасије
- Jun 02, 2018 -

1, систем ротације: изаберите глатко уље

Генерално, потребно је прилагодити мењач и статичко, грејање и затезање лежаја. Када подешавање није прикладно, вероватно ће довести до квара на квачило, чиме ће се загревати гориво на диск. Због тога је веома важно одабрати глатко уље. Добро глатко уље смањује губитак и потрошњу горива камиона.

2, систем кочења: гарантују осјетљивост

Функција кочионог вештине директно утиче на вештине камиона, поузданост рада и безбедност вожње. Функција кочења камиона је обично важна гаранција за безбедну вожњу. Ако је камион ван функције, кочиони систем треба проверити што је пре могуће. Уопштено, делови кочнице нису правилно подешени или су превише обрађени, што ће довести до смањења осјетљивости кочнице на камиону, а истрошена кочна облога треба временом замијенити. Пре него што напустите аутомобил, можете пробати осетљиво стање кочница како бисте били сигурни да можете путовати нормално.

3, марширање система: гуме за гуме

Гума утиче на покретну функцију камиона. Не може се избегавати трење између пнеуматика и тла током трчања, а гума се истрошити. Власници аутомобила сугеришу да редовно тестирају густоћу гуме у професионалној радионици и да подесе одговарајућа прилагођавања и погледа како би гума одржала у најбољим условима.

Да резимирамо, одржавање шасије камиона би требало да почне са три аспекта система ротације, кочионог система и путничког система. Уколико дође до неких проблема, камион не може да испуни очекивања власника. Више информација, добродошли да се фокусирате на продавницу камиона - професионална тешка платформа за управљање ЕРП платформом!