КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > Знање > Sadržaj
Уједињени камионски извоз Цонтрариан Еффецт мултипликација независних иновација
- Jun 02, 2018 -

Ширење прекоморских тржишта је био велики проблем за цене кинеских аутомобила. Заједнички камион са висококвалитетним производима, напредни стратешки изглед у извозу аутомобила прилично ефикасан. Као нови тешки камион бренда у Кини, у комбинацији са камионом је започео иако је касно, али снага је боја у дрвету, на иностраном тржишту постигнут одлични резултати.

С обзиром да је заједнички камион основан у марту 2009. године, од нуле, од незреле до зреле за само 6 година. Данашњи заједнички камион са својом иновативном технологијом и солидном базом производње, у земљи и иностранству ради добијања добре репутације. Конкретно, остваривање изванредног извоза у иностранству, раст индустрије је више пута превазишао, показујући добар развојни тренд.

Контрарни извоз у иностранству направио је импресиван рекорд

Од 2013. године, утицај падања потражње на тржиштима у развоју, кинески ауто извоз започео је да успорава. А у 2015. години ауто-индустрија Кине је веома посебна година. Према најновијим подацима удружења аутомобилске индустрије, у првом полугодишту 2015. године продаја комерцијалних возила 1767200 и 1754700, што је за 14,86% и 14,41% мање, знатно је повећана у односу на исти период прошле године.

С обзиром на потпуну продају комерцијалних возила, заједно са камионом без страха, у пограничном тржишту храбро. До краја јула ове године, заједнички камион за извоз у иностранству порастао је више од 200%. Укупни резултати тржишта у лошим околностима, у комбинацији са првом половином камиона цонтрариан, постигли су рекорд. Тржиште продаје намењено Југоисточној Азији, Централној Азији, Африци, централној и Јужној Америци, Русији и другим регионима Уједињеног камиона у пограничном извозу дало је задовољавајући одговор. Заједнички циљ продаје камиона за извоз у иностранству у 2015. години је да се прошле године постигне 100% раст. Из резултата прве половине године, циљ није тешко постићи, можда више на поду.

Одлични резултати јасне самосвести

Иза изванредних продајних перформанси заједничког камиона је зној и штапић. Нова тешка камионска платформа независно истраживање и развој и главна токова светске тешке камионске синхронизације представљају премијум квалитетних производа са заједничким камионом. Аутономна платформа за платформу за камионске платформе представља и први прави осећај. Континуирана технологија иновација у комбинацији са производњом каљеног материјала, у комбинацији са интелигентним, ефикасним, сигурним и удобним карактеристикама у дубини у иностранству за све узрасте.

Трактор високог краја

Уједињени камионски производи за извоз у иностранству су углавном врхунска логистика и транспортна возила, возила за превоз опасних материја, возила за друмски транспорт и инжењеринг, укључујући дизел, ЛНГ и ЦНГ гориво, камион за смеће, камион за миксер, камион и тако даље. Производи са високом потрошњом горива, добрим сигурним перформансама, супериорном маневарском способношћу, интелигентном контролом и удобношћу путника и популарним добродосао на инострано тржиште. Овде такође треба поменути заједнички дизајн прилагођеног камиона: за врхунско тржиште, у комбинацији са камионом, доступни су модели за конфигурацију на високом нивоу за избор. На пример, возило може изабрати конфигурацију ЕСЦ / ХСА / ЕЦАС / АДР / РЕТАРДЕР / ТПМС.

Иако тржиште у иностранству не ради добро, али заједнички камион се није уважио, већ је имао јасно разумијевање сопствених. У међународном одељењу за међународни превоз Ки Ксу, у интервјуу за Цхина Ецономиц Нет, рекао је: Кина тешка технологија камиона, укључујући тешке технологије камиона у комбинацији са камионом, заправо постоји одређени јаз између Еуропе и САД напредни ниво технологије камиона, али ми верују да се независним истраживањем и развојем кинеских предузећа за тешка возила и даље напредују, будућу робну марку кинеских тешких камиона сигурно ће прихватити све више и више страних тржишта.

Везни ефект под политиком једног пута на путу

"Успут" је актуелно ново међународно стратешко доношење одлука у Кини. Пошто је Кина иницирала и водила "дуж пута", Кина ће пружити економску и аутомобилску "излазак" да донесе више могућности. Под тако великом политичком позадином, кинеско комерцијално возило "излазак" има добар предуслов. Многе домаће цене аутомобила су на путу за стратешки изглед, како би се даље повећала конкурентност кинеских брендова у свијету.

Уједињени камион у 2015. години у спољној експанзији "на путу", како би се извршила, у близини страних инвестиција у ветроелектрану, како би се ојачала релевантна прекоморска тржишта да би се проширили напори. Заједнички камион, који је стекао добру репутацију на иностраним тржиштима, наставља да напредује уз подршку националне политике. Кинеска економска "нова норма" даје кинеској аутомобилској индустрији изазове и могућности. Тешко је упознати, ауто из правог времена.

Ширење прекоморских тржишта је био велики проблем за цене кинеских аутомобила. Заједнички камион са висококвалитетним производима, напредни стратешки изглед у извозу аутомобила прилично ефикасан. Као нови тешки камион бренда у Кини, у комбинацији са камионом је започео иако је касно, али снага је боја у дрвету, на иностраном тржишту постигнут одлични резултати. Нова нормална аутомобилска индустрија нема утицаја на кинеска предузећа за аутомобиле која излазе из одлучности. Још један прозор ће кинеско комерцијално возило отворити тржиште у иностранству.