КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > Знање > Sadržaj
Зашто мотор у камиону узима бели дима
- Jun 02, 2018 -

Мотор мотора мора обратити пажњу на црни дим или беле очи.

1, притисак у цилиндру је сувише низак или вода

У хладном времену може доћи и до бијелог дима. Пријатеље на картици не смеју бити заведени белим димаом који се започиње под хладним условима. Када се мотор заглави, бели дима је очигледан. То је због ниске температуре ваздуха која улази у цилиндар, што утиче на карактеристике паљења и одлагања горива. Непотпуно сагоријевање микрочестица уља се испушта на хладан ваздух и брзо се охлади, што резултира белим дима.


2. Употреба ниско шеснаест алкан дизелског уља

Ако је мотор активиран неко време, бели дима није нестао. Можда је ниско шеснаест алкан дизел или притисак цилиндра прениско. Возачи су јасни у вези дизел горива, ако не и дизел горива, возачи морају проверити цилиндар, видети да ли постоји цурење и тако даље.


3. Количина убризгавања горива различитих ињектора је различита

Споро ротирање мотора мотора и појаву дима издувних гасова или појава пожара може се грубо проценити да је количина горива у одређеном ињектору другачија од количине осталих ињектора. Превише или премало горива ће вероватно произвести бели дима када се мотор полако ротира у цилиндар.

Неуравнотежено паљење камиона значајно утиче на рад мотора мотора. Поставите сензор температуре у усисну цев, тако да се мотор може подесити када се покрене. Такође може смањити пражњење бијелог дима, побољшати перформансе хладног покрета мотора мотора и спречити пребрзо мењање температуре ваздуха у доводној цеви мотора.