КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > Новости > Sadržaj
Може ли се мотор испрати водом
- Jun 02, 2018 -

Лето је стигло, не знам да ли имате такав осећај, када аутомобил увек може да намири мирис мириса, нарочито после кишног дана, овај укус је јачи.


Увек смо мислили да је то разлог зашто се филтер за климатизацију није очистио или заменио, али да ли сте икада помислили на другу могућност?


Суочени са овом ситуацијом, многи власници су изразили своју невољност, јер су трули ствари само опрали водом, али може ли се мотор опрати водом?

Неки људи су забринути за улазак мотора у воду. Мотор се испира водом. Случајно, вода улази у мотор из улазног прикључка, а мотор се одбија када се покрене. Из искуства вожње аутомобила за отпад још једном након вадјења и пламења возила, ова идеја није лоша.


И неки људи мисле да је у реду. Зашто су та теренска возила преплављена водом тела? Вода ће ући у одељак мотора са решетке за усисавање, тако да се мотор може испирати водом.

Ове две идеје релативно подржавају већину старих возача, док се новинари слажу са првим. Која је права тачка?

С тим у вези, Ксиао Донг се може рећи да је главобоља, али из навике употребе аутомобила из малог Донг Зија-а, вероватније је да се слаже са идејом да се мотор може опрати водом (а такође показује да је Ксиао Донг је сада један од старих возача). Међутим, без доказа, нико никога не може уверити. Постоји много несрећа. Можда имам среће.


Дакле, да разговарамо о томе данас.

Како вода улази у мотор?

За мотор се може рећи да је врло прецизна механичка компонента, а сваки склоп са машином, заптивним прстеном итд., Чак и уље не може изаћи из инструмента, је ли могуће продрети у воду?

Наравно, то није могуће, осим ако је ваш моторни печат постао велики проблем, али овакав тип мотора обично припада оном сломљеној машини која се разбија, нервира и пламенује!

Док год је добар мотор, не може се инфилтрирати, али вода и даље може ући у моторни простор. Зашто?

Можда, јер мотор има два прикључка, један излаз и један улаз, што често називамо усисним и издувним системом.


А вода је одавде до мотора!

Многи аутомобили имају различите аранжмане за усисавање ваздуха у складу са изгледом мотора, али издувни систем је углавном равномеран и виси на задњем делу. Када се мотор испразни, вода ће се упалити након што пламена вода. То није улазна вода, већ унос издувног порта.

Дакле, неће се испразнити