КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > Новости > Sadržaj
Кинески теретни сервис Нон-стоп Сервис Труе и Фалсе
- Jun 02, 2018 -

"Не прекидамо" сервис је кинески тежак камион након пажљиве анализе развоја такве тешке сервисне политике. "Веи Фупинг је рекао:" Од 2009. године, са компанијом Ман, 2013. године на тржишту рада на тржишту технологија, Цхина Натионал Труцк Хеави Труцк од човека из високог квалитета самопоуздања, увођењем "нон-стоп" сервиса, ми смо желе фундаментално повећати укупну ефикасност камиона и ниво управљања услугама, осигурање услуга како би се постигли нови продор.


Омогућено је нон-стоп сервис, што је 3,15 уочи кинеског тешког камиона за индустрију покренуло сервисну посвећеност, кориштење нашег Вученог трактора, транспорт није успио, прво извршимо правовремени спашавање, ако возило прије кривине може не 24 сата за поправку, ми ћемо договорити замењено возило, робу која се испоручује до одредишта, овај део трошкова који носи Кинески национални теретни камион. За шест типова возила, посвећени смо префабрикцији 6 сати и не можемо поправити. Ми ћемо омогућити нашу нон-стоп услугу.


Омогућити услугу без престанка, пре свега од осигурања квалитета тешког камиона, имамо производе компаније Ман, животни вијек од 1,5 милиона километара. Поред тога, у земљи имамо више од 1000 сервисних станица, поред више од 10.000 сервисних тимова, као и наше сопствене резерве у земљи више од 200 милиона опреме, свака сервисна станица има скоро пет милиона резервних резервних делова резерви делова, имплементација нон-стоп услуге, ставили смо 50 милиона долара велике скупштине резервата. И имамо заштиту информационих ресурса, а као заштитну мјеру имамо више од 200 градова у земљи потписаних више од 1.000 возила у име кориштења заједничког режима. Поред тога, национални теретни камион у Кини, као што су каравани, као што су курсеви каравана, побољшавају техничке капацитете за одржавање сервисних станица, које подстичу ефикасност ефикасности камиона.


Будући тешки камион такође је одабрао дуж аутопутева 244 сервисних станица произведених путем мрежне мапе службе безбедности путева, према расту продаје путних аутомобила и развоју путне мреже, развој од 400. И постепено "луксузни" модели у " стоп "службе која се односи на објекат.


"Након што сервисни модели" нон-стоп "ће бити све више и више од услуге" нон-стоп ", морамо размислити о томе како поново успорити корисника на путу, од квалитета производа, одржавања, распореда Размишљање о овим искуствима може се користити у уобичајеним радовима на одржавању, тако да више корисника постигне саобраћај "заустави", рекао је Веи Фупинг. За гарантни период изван кинеских корисника тешких камиона у пољу неуспјеха када постоји замјенско возило, у било ком тренутку можете позвати сервисну телефонску линију "400" за контакт са различитим регионима ресурса возила, трошкове упућивања на "почетни трошак возила" од стране корисника, може се загарантовати сигурност и благовременост робе и ефикасно повећати правовременост услуге.