КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

СХАЦМАН ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР

СХАЦМАН ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР

ШАММАНСКИ ТРУЦК ПРЕДЊИ БРАНИК ОПИС: СХАЦМАН ТРУЦК ПРЕДЊИ БРАНИК је састављен од три дијела: спољног панела, материјала пуфера и унакрсног зрака. Спољна плоча и материјал за облагање су направљени од пластике. Греда је печата хладно ваљаним лимом дебљине око 1,5 милиметра ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ПРЕДЊИ БРАНИК СХАЦМАН ТРУЦК ОПИС:

ПРЕДЊИ БРАНИК СХАЦМАН ТРУЦК је састављен од три дијела: спољног панела, материјала пуфера и унакрсног зрака. Спољна плоча и материјал за облагање су направљени од пластике. Греда је одштампана хладном ваљаном плочом од око 1,5 милиметара дебљине и формирана у У-утору; спољна плоча и пуферни материјал су причвршћени за гред, а унакрсни зрак повезан са уздужним носачем рама.

СХАЦМАН ТРУЦК ФРОНТ БУМПЕР се налази на предњем и задњем делу аутомобила, који је дизајниран да би се избегао утицај спољашњег оштећења возила на сигурносни систем возила. Они имају могућност да смањују штету возачу током удара велике брзине и све више су дизајнирани за заштиту пешака.

Добродошли у нашу компанију Маде Ин Цхина: хттпс ://хово-труцк-партс.ен.маде-ин-цхина.цом/ да бисте видели више резервних делова камиона.


СХАЦМАН ТРУЦК ПРЕДЊИ БРАНИК СЛИКА :

SHACMAN TRUCK FRONT BUMPER-1.pngSHACMAN TRUCK FRONT BUMPER-2.pngSHACMAN TRUCK FRONT BUMPER-3.png证书1.jpg证书2.jpg运输.jpg


Hot Tags: шасман предњи браник камиона, Кина, добављачи, произвођачи, ФАВ
Istraga